Welkom op onze nieuwe website

In februari 2022 is de nieuwe website van Gebiedsplatform Uden-Buiten live gegaan. Wij hebben ons best gedaan u op de nieuwe pagina weer te voorzien van bijgewerkte informatie over het gebiedsplatform en de wijkraden en buurtschappen die daaronder vallen. Ook alle buurtverenigingen hebben een nieuwe pagina gekregen.

Wekelijkse nieuwsbrief alleen nog bij nieuws

Een groot voordeel van deze nieuwe website is dat we alleen nog een email sturen wanneer we daadwerkelijk nieuwe informatie op de pagina hebben staan. Deze email blijft op maandagochtend komen, dus dat verandert niet. 

Vanwege de huidige privacy wetgeving, mogen wij uw emailadressen helaas niet zelf meenemen naar de nieuwe pagina. Wilt u de nieuwsbrief blijven ontvangen, dan verzoeken wij u zich opnieuw aan te melden voor de nieuwsbrief. 

Aanvullingen?

Kijk gerust eens rond op onze website. Wij hebben ons best gedaan om u te voorzien van de juiste en meest recente informatie. Als u suggesties heeft, of u bent lid van een van de buurtverenigingen die vallen in het werkgebied van het Gebiedsplatform Uden-Buiten en wilt graag dat uw informatie op deze pagina's wordt aangepast, neem dan even contact op met redactie@uden-buiten.nl

Ideeën en suggesties zijn ook altijd welkom op bovenstaand emailadres. 

arrow_back_ios Terug naar overzicht
Zoeken in: