Tandarts Korsten

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft 500 tandartspraktijken gefeliciteerd met het het feit dat ze hun voorlichting etc. goed op orde hebben. Wij zijn een van die 500 en daar zijn we erg blij mee en daar blijven we uiteraard ons best voor doen.

F. Korsten tandartsenpraktijk is uw tandarts in Uden voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. U bent van harte welkom.

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn/haar eigen taken. Onder ‘Team’ stellen onze collega’s zich aan u voor. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen.

Wij begeleiden u in de vorm van informatie en uitleg over mondgezondheid en –verzorging. De mondhygiënist / preventieassistenthelpt u uw gebit schoon te houden. Ook kan hij of zij u adviseren over goede preventie van gaatjes en andere problemen. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen.

Hoe nuttig is deze informatie?

Land van Ravensteinstraat 1a
5402 EH Uden
0413-265895
Zoeken in: