Tandarts Beerepoot

Tandartspraktijk Beerepoot in Uden

Tandartspraktijk Beerepoot in Uden is in de jaren ’80 opgericht door tandarts Pasman. In mei 2013 is tandarts Pasman met pensioen gegaan en heeft zijn praktijk overgedragen aan tandarts Beerepoot.

Bij tandartspraktijk Beerepoot in Uden werken wij voor u met betrokkenheid en zorgvuldigheid. Ons uitgangspunt is om u te behandelen u zoals we zelf ook behandeld willen worden.  U vindt uw gebit belangrijk en wij ook!

 

De tandarts voor het hele gezin

Tandartspraktijk Beerepoot is een praktijk voor het hele gezin. Van kindertandarts, tot tanden bleken, tandimplantaten en kronen en bruggen.
Van jong tot oud, u bent van harte welkom. En bent u bang voor de tandarts? Wij zijn gespecialiseerd in angstbestrijding.

Voor sommige specialistische behandelingen werken wij samen met een endodontoloog en paradontoloog.

De praktijk in Uden

De tandartspraktijk Beerepoot in Uden is gevestigd aan de Breukrand 115. De praktijk van tandartspraktijk Beerepoot is een mooie lichte ruimte. Mocht u even moeten wachten, dan is er in de wachtruimte een speelhoek voor de kinderen. Voor volwassenen liggen er tijdschriften en u kunt er het laatste nieuws volgen via de televisie.

Historie straatnaam ‘Breukrand’

De Peelrandbreuk is een geologische breuklijn die zijn naam dankt aan de Peel. Grofweg volgt de breuklijn de lijn Roermond- Meijel – Liessel – Deurne- Bakel – Gemert – Uden-Heesch. Deze noordwest-zuidoost lopende afschuivingsbreuk reikt tot aan het aardoppervlak en scheidt de relatief omhoog bewegende Peelhorst van de relatief omlaag bewegende Roerdalslenk.

Het Team

Hoe nuttig is deze informatie?

Breukrand 115
5403 LE uden
0413-264490