Nieuwe boa's voor buitengebied Uden

Na het samenvoegen van de gemeente Uden en Landerd is opnieuw gekeken naar de verschillende gebieden die iedere boa onder z'n hoede heeft. Gijsbert van der Kolk is de nieuwe boa voor het buitengebied van Uden.

Zowel voor het buitengebied van Uden als onze natuurgebieden is Gijsbert van der Kolk het eerste aanspreekpunt. Wanneer Gijsbert afwezig is, zal Sandro van den Bergh als zijn vervanger werken.

Wat kun je van de boa verwachten?
Een boa (buitengewoon opsporingsambtenaar) is een ambtenaar met speciale opsporingsbevoegdheid. Dat houdt in dat een boa bepaalde strafbare feiten mag opsporen en de politie met zijn/haar kennis aanvult. Buitengewoon opsporingsambtenaren worden door de gemeente ingezet om de veiligheid in de openbare ruimte te handhaven en hebben een belangrijke rol als het gaat om de wet handhaven en overlast tegengaan om zodoende de leefbaarheid te bevorderen middels een gastvrije werkwijze.

In het buitengebied controleren zij bijvoorbeeld op eventuele afvaldumpingen of het juist gebruik van het natuurgebied (honden aangelijnd, fietsers op de paden etc). 

Voor een volledig overzicht van hun activiteiten, kunt u terecht op de informatiepagina van de gemeente Maashorst.

Let wel: de boa's hebben geen 24/7 dekking. Bij overlast buiten hun werktijden, bel de politie op 0900-8844 of bij spoed 112.

Meldingen met betrekking tot de openbare ruimte, bijvoorbeeld over afval, kapotte straatverlichting of gevaarlijke situaties kunnen gedaan worden op de website van de gemeente Maashorst, vul MOR in bij het zoekveld rechtsboven. 

Contact opnemen met de boa's
U kunt rechtstreeks contact opnemen met onze boa's. Hieronder vindt u hun contactgegevens. 

Gijsbert van der Kolk
✆ 06 34359399
✉ Gijsbert.vanderkolk@gemeentemaashorst.nl

Sandro van den Bergh
✆ 06 13981293
✉ Sandro.vandenbergh@gemeentemaashorst.nl

arrow_back_ios Terug naar overzicht